Punjene lignje

Punjene lignje (sa krakovima, kaparama, prezlom...) pripremila je mlada, ali vješta, kuharica iz Solina. Za sve koji vole ukusne zalogaje i paze na budžet.

12.10.2012.
11:33
VOYO logo

Upute: Lignje se očiste, a krakovi i krilca isjeckaju na sitno. Nasjeckati češnjak i peršin, kapare te pomiješati sa krakovima, dodati 1 žličicu soli, malo papra, prezle i 1 dcl ulja.

Sve to promiješati i smjesom puniti lignje. Napunjene lignje zatvoriti čačkalicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zagrijanu posudu stavimo ulje, lignje i krumpir koji smo prije toga ogulili, izrezali i posolili. Sve to promiješati, zatvoriti folijom i staviti peći oko 45 minuta na temperaturi od 200 stupnjeva. Povremeno promiješati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo