Gusta riblja juha s porilukom i slaninom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu riblju juhu s porilukom i slaninom. – bijela riba ((fileti)), luk, slanina, češnjak, poriluk, koncentrat rajčice, rajčica (iz konzerve, sjeckana), sjemenke komorača, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, papar ((svježe mljeveni)), Luk i poriluk nasjeckamo, sjemenke komorača izmrvimo, slaninu narežemo na trakice, a filete ribe na komade veličine zalogaja. ; U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk i poriluk, narezanu slaninu, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri 3-4 minute. ; Zatim dodamo mrvljene sjemenke komorača, sjeckanu rajčicu, ulijemo cca. 300 ml vode, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 10 minuta dodamo koncentrat rajčice i komade ribe, ulijemo toliko vode da pokrije sastojke, promiješamo i kad zavri kuhamo još 10 minuta. ; U gotovu juhu dodamo sjeckani peršin, promiješamo i juhu poslužimo.
; – Sve vrste ribe odličan su izvor bjelančevina, vitamina i minerala, ali i masnih kiselina poznatijih pod imenom omega 3. U ovom receptu možete upotrijebiti bilo koju slatkovodnu ili morsku ribu čvrstog mesa i uživati u finoj juhi.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Gusta riblja juha s porilukom i slaninom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu riblju juhu s porilukom i slaninom. – bijela riba ((fileti)), luk, slanina, češnjak, poriluk, koncentrat rajčice, sjeckana rajčica (iz konzerve), sjemenke komorača, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk i poriluk nasjeckamo, sjemenke komorača izmrvimo, slaninu narežemo na trakice, a filete ribe na komade veličine zalogaja. ; U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk i poriluk, narezanu slaninu, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri 3-4 minute. ; Zatim dodamo mrvljene sjemenke komorača, sjeckanu rajčicu, ulijemo cca. 300 ml vode, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 10 minuta dodamo koncentrat rajčice i komade ribe, ulijemo toliko vode da pokrije sastojke, promiješamo i kad zavri kuhamo još 10 minuta. ; U gotovu juhu dodamo sjeckani peršin, promiješamo i juhu poslužimo.
; -</div>
Gusta riblja juha s porilukom i slaninom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu riblju juhu s porilukom i slaninom.
Sve vrste ribe odličan su izvor bjelančevina, vitamina i minerala, ali i masnih kiselina poznatijih pod imenom omega 3. U ovom receptu možete upotrijebiti bilo koju slatkovodnu ili morsku ribu čvrstog mesa i uživati u finoj juhi.
Gusta riblja juha s porilukom i slaninom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti gustu riblju juhu s porilukom i slaninom. - bijela riba ((fileti)), luk, slanina, češnjak, poriluk, koncentrat rajčice, sjeckana rajčica (iz konzerve), sjemenke komorača, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk i poriluk nasjeckamo, sjemenke komorača izmrvimo, slaninu narežemo na trakice, a filete ribe na komade veličine zalogaja. ; U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk i poriluk, narezanu slaninu, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri 3-4 minute. ; Zatim dodamo mrvljene sjemenke komorača, sjeckanu rajčicu, ulijemo cca. 300 ml vode, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 10 minuta dodamo koncentrat rajčice i komade ribe, ulijemo toliko vode da pokrije sastojke, promiješamo i kad zavri kuhamo još 10 minuta. ; U gotovu juhu dodamo sjeckani peršin, promiješamo i juhu poslužimo.
; -
Luk i poriluk nasjeckamo, sjemenke komorača izmrvimo, slaninu narežemo na trakice, a filete ribe na komade veličine zalogaja.
U lonac, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk i poriluk, narezanu slaninu, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na laganoj vatri 3-4 minute.
Zatim dodamo mrvljene sjemenke komorača, sjeckanu rajčicu, ulijemo cca. 300 ml vode, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
Nakon 10 minuta dodamo koncentrat rajčice i komade ribe, ulijemo toliko vode da pokrije sastojke, promiješamo i kad zavri kuhamo još 10 minuta.
U gotovu juhu dodamo sjeckani peršin, promiješamo i juhu poslužimo.